Borstvoeding geven is iets natuurlijks, maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn een heleboel factoren die ervoor zorgen dat jouw borstvoedingsavontuur slaagt. Bij sommige vrouwen gaat het allemaal vanzelf, maar voor de vrouwen bij wie het niet vanzelf gaat kom ik graag in beeld. Het is echt niet erg om hulp in te schakelen. Sterker nog, het is juist heel goed om iemand die er verstand van heeft te laten meekijken.

 

Hulp tijdens de zwangerschap

Om goed beslagen ten ijs te komen is het een goed idee om al hulp tijdens de zwangerschap in te schakelen. Op deze manier kan je je beter voorbereiden op de komst van jouw kindje en alles wat komt kijken bij het geven van borstvoeding. Borstvoeding is een samenspel tussen moeder en kind. Laat mij je helpen om dit samenspel makkelijker te laten verlopen.

 

Borstvoedingscursus volgen tijdens de zwangerschap

Om je in korte tijd op de hoogte te brengen van wat er allemaal komt kijken bij het geven van borstvoeding geef ik de mogelijkheid tot het volgen van een borstvoedingscursus. Als je al tijdens je zwangerschap zo’n borstvoedingscursus volgt krijg je meteen antwoord op de meest gestelde vragen. Uiteraard is er ook altijd een mogelijkheid om zelf je vragen te stellen. Zo’n borstvoedingscursus bied ik aan in groepsvorm, maar als een privé borstvoedingscursus beter bij je past dan kan dat ook.

 

Onzekerheden ten aanzien van borstvoeding wegnemen

Welke vragen je ook hebt, het is mijn missie om je onzekerheden ten aanzien van het geven van borstvoeding weg te nemen. Krachtig en vol zelfvertrouwen de praktijk uitlopen, dat is mijn doel. Ik neem de tijd voor je en luister graag naar jouw verhaal. Als je kindje of kindjes er zijn ben ik er voor je om je vragen te beantwoorden. Heb je tips nodig? Die geef ik je graag.