Bij mij in de praktijk kun je terecht voor verschillende manieren van begeleiding. Wat voor mij belangrijk is is dat je je gehoord voelt.

Ben je zwanger?

Uit onderzoek is gebleken dat ouders die zich voorbereiden tijdens de zwangerschap, bijvoorbeeld door een consult of cursus bij een lactatiekundige, vaker en langer borstvoeding geven. Tijdens een consult kunnen we al jouw vragen bespreken. Misschien heb je een eerdere borstvoedingservaring waar je het over wil hebben omdat het niet helemaal lekker verliep of vind je het geven van borstvoeding een spannend idee? Of ben je zwanger van een meerling en wil je graag weten hoe je borstvoeding geven het beste kunt aanpakken? Ik help jou graag met al je vragen rondom het geven van borstvoeding. Je kiest zelf welk pakket je afneemt en wat het beste bij jou past. Een kort consult of een volledig begeleidingspakket, het is allemaal mogelijk.

In mijn praktijk aan huis heb ik de mogelijkheid om jouw vragen in alle rust en met alle privacy te beantwoorden. Wist je dat ik ook borstvoedingsproducten en wollen kleding verkoop? Je bent altijd welkom om langs te komen om mijn assortiment te bekijken.

Ben je bevallen?

Je lichaam is er voor gemaakt om borstvoeding te geven, maar soms heb je net even een steuntje in de rug en wat advies nodig om het te doen slagen. Het is helemaal niet gek om hulp te vragen als je last hebt van tepelkloven of pijn bij het aanhappen. Ook als je je zorgen maakt over de groei van je kindje kan ik je bijstaan. Als jij het gevoel hebt dat er iets mis gaat dan ben ik er voor je.

Omdat ik weet dat het lastig kan zijn om met je kleintje op pad te gaan bied ik ook consulten aan huis aan. Zo kan ik je helpen in jouw vertrouwde omgeving.

Ga je weer aan het werk?

Weer aan het werk gaan roept natuurlijk hele nieuwe vragen op. Je kindje zal moeten gaan wennen aan een flesje en je moet gaan kolven op je werkplek. Hoe ga je het weer werken combineren met borstvoeding? Welke kolf past het beste bij je? Allemaal vragen waarbij ik je kan helpen. Neem vooral contact met me op om je zorgen en vragen te bespreken.