Als kraamverzorgster kwam ik veel vrouwen tegen bij wie borstvoeding niet vanzelf ging. Moeders die hobbels moesten nemen om het voeden goed en stabiel op gang te krijgen. In 2002 heb ik mijn nieuwsgierigheid naar de achtergrond daarvan omgezet in een opleiding tot lactatiekundige IBCLC.

Het is elke keer weer bijzonder om mee te mogen werken aan het doen slagen van borstvoeding. Het is soms hard werken, maar wat is het gaaf om te zien hoe vrouwen stralen als ze hun eigen doelen hebben bereikt.

In mijn praktijk aan huis heb ik de mogelijkheid om je in alle privacy te helpen met je borstvoedingsvraag. Vaak begint deze begeleiding al tijdens je zwangerschap, zodat je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op het geven van borstvoeding. Ook heb ik een webshop met borstvoedingsartikelen. Dit is een prachtige aanvulling op mijn praktijk en het zorgt ervoor dat ik alles in huis heb om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Door de jaren heen heb ik een heb ik een schat van ervaring opgebouwd en is mijn kennis middels opleidingen en cursussen enorm uitgebreid. Zo ben ik in 2019 gestart met een opleiding mammacare waar ik een hoop mocht leren over borstaandoeningen en borstkanker en ben ik in 2021 begonnen met de opleiding tot borstweefselbehandelaar & littekenbehandelaar MSTR®