Na twee mislukte borstvoedingsavonturen ben ik tijdens mijn derde zwangerschap terecht gekomen bij Mirjam. Tijdens het eerste consult nam ze uitgebreid de tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Ik liep vol zelfvertrouwen de deur uit en had echt zin in dit nieuwe avontuur. Mirjam is de eerste lactatiekundige die me op deze manier op mijn gemak kon stellen me vertrouwen gaf dat dit ging lukken.

Nadat onze dochter geboren was stond Mirjam de volgende ochtend aan mijn kraambed om me te helpen de borstvoeding op te starten. Ze was open en eerlijk en had ook een aantal tools mee die me op weg hielpen.

Mirjam is eerlijk, geeft zelfvertrouwen en heeft oneindig veel kennis. Ik kon altijd bij haar terecht met al mijn vragen en ook als ik het even niet meer zag zitten wist zij de juiste woorden te vinden om me op te beuren. Zonder Mirjam geen borstvoeding, zeg ik wel eens. Ik ben Mirjam dankbaar voor haar steun en kennis. En nog een groot pluspunt: in haar webshop kocht ik alles wat ik nodig had voor mijn kleintje. Ideaal!